Reloaded
Novinky

Rozhovor s Maybe

Foto Naše Mc Maybe, je asi nejhezčím členem Syndrom Snopp, dlouho jsem si myslel, že jsem to já, ale Maybe má hezčí oči : ) Spousta lidí o ní nahání informace a ptá se mi na ní. Když jsem ji uviděl na icq, tak jsem ji napsal: Hej more, uděláme rozhovor, aby se lidi taky něco o tobě dozvěděli. Výsledek mého snažení je tady.... SmoG

Nějaký představení se, co jsi, odkud jsi a tak..

Zdravim, jsem stále ještě studující osoba ženského pohlaví!:-) Jsem z Prahy, ale ráda ji opouštim do klidnějších míst republiky!

Jak jsi začalka s rapem?
Dobrá otázka! Ještě tak před rokem jsem vůbec nevěděla co to rap je! Potkala jsem se s Gipsym na jedné akci, pokecali jsme, já něco pronesla a jemu se líbil můj hlas, tak jsem to dali dohromady!

Takže vůbec neposloucháš rap ???
To neříkám, ale někdy je toho už moc! Poslouchám podle nálady!

Máš nějaké oblíbené kapely/interprety ???
Určitě slovenskou scénu! Prostě nemá chybu! Jinak určitě u mě vede Ja Rule!

Osobně se mi Ja Rule a spol. jeví spíš jako parodie na rap, co říkáš na bling rap?
Takovou "narážku" jsem od tebe čekala!:-) Baví mě jeho hlas, jinak je to všechno pořád dokola! Bling rap je podle mě dokazování si něčeho... Možná uspokojit svoje ego! A nebo dát ostatnim najevo, že je něco víc! Fakt nevim co bych na to jinýho řekla!

Super,ale Syndrom Snopp je ůplně o něčem jiném, jak to vnímáš?
Vnímám to hrozně dobře! Právě proto, že je to úplně o něčem jinym! Nepotřebujeme si nic dokazovat! Jsme sami sebou a v pohodě! Bez žádných "póziček"! Tak bych to viděla já!:-)

Jak vnímáš kolegy z českého hip hopu a situaci na scéně ?
Tady aby si byl hodně vidět musíš buď někomu pořád lízt do zadku a nebo se prodat! Jinak kolegy známější, kolikrát ve věku jako jsem já, fakt nechápu a nebo si snima prostě nerozumim! Možná škoda! A ty méně nebo vůbec známý mám prostě ráda, protože ty lidi si na nic nehrajou! Samosřejmě že v každý sortě lidí najde vyjímka!

Spoustě lidí se líbí jak dáváš a ptají se na nějaké solo, bude něco?
No doufejme že se k něčemu rozhoupu, ale nechci nic uspěchat! Pořád je co vylepšovat!

Hodně lidí Tě odsoudilo za ten megasprostej rap na Gipsyho RnB albu
No to je docela pravda pokud máš na mysli lidi, kteří "nařizují" co nebo kdo se zrovna bude poslouchat, lidi co něco odsoudí jen proto, že nejsem jejich známá... Asi víš o kom mluvim! Takový lidi mi můžou víš co...!:-) Holky to baví, protože to je pravda a jestli to nějaký kluky sere, tak to je jejich problém!

Když už jsme u těch holek, znáš někoho kdo rapuje? Proč je holek tak málo?
Tak to se asi ptáš špatnýho člověka! Pár holek znám co dávaj, ale mě osobně to fakt nebaví! Pode mě nejsem oprávněná někoho soudit, ale tak to prostě cítim! I já třeba sama sebe někdy nebavim!:-) Holky jsou podle mě hodně utlačená chlapama!

Na závěr nějaké pozdravy, moudra?
Díky všem co mě podporují! Moudro mám jenom jedno - ať si o tobě každý myslí co chce, ty víš svoje!

foto: http://www.zejtrarano.com

čtenářů: 2639 | komentářů: 55 | Datum: 12.07. 2006 | rozhovor | Přidat komentář

Zpět na seznam novinek